Vinkkaa meille hyvä kirkollinen blogi

Blogit ovat suosittu sosiaalisen median formaatti. Kun A-lehtien Trendi-lehden Lily-blogiportaalissa ollut Oisko Tulta -blogi lopetettiin alkuvuodesta, kirkolta näyttää puuttuvan kärkiblogi.

Suomen Kuvalehden sponsoroitu Rajalla -blogi on kerännyt kiitettävästi huomiota. Se on kirkon vaikuttamistoiminnan työkalu. Kirkon sisäpiiriä kiitettävästi kokoavat Kotimaa24– ja Blogitaivas -palvelut. Lisäksi Harjavalassa pappina vaikuttava Tuomo Lindgren vastaa useammastakin blogista. Hän koonnut muun muassa saarnojaan ja puheitaan kollegoille virikkeeksi.

Vihjaa meille hyvä kirkollinen tai uskonnollinen blogi tarkasteltaksemme. Määritelmä on lupa ymmärtää laajasti.

Katso myös Facebook-, Twitter– ja Instagram -listauksemme

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )