Kumman kannen valitsisit?

FullSizeRender-6FullSizeRender-5

Somempi seurakunta – sosiaalisen median opas -kirjamme etenee kuin juna kohden ilmestymistään. Nyt on saatu kuvittajavelholtamme Tomi Kujansuulta kaksi kansivaihtoehtoa.

Kustantaja ehdottaa meille, että kansi jossa on peukku ja Twitteristä tuttu lintu, päätyy lopulta painotuotteeseen.

Mutta mitä mieltä olet Sinä, arvon lukija? Kumman vaihtoehdon, tällaisenaan tai muutettuna, näkisit mieluusti kirjan kannessa? Vai olisiko kokonaan jokin muu idea?

Kansiehdotuksia voi katsoa lähempää klikkaamalla kuvaa.

Terveisin, kirjan tekijät

6 kommenttia artikkeliin ”Kumman kannen valitsisit?

1. Ihan hauskoja molemmat. Oikean puoleisen emojin tyyli kuitenkin näyttää noin isona kuitenkin oudolta ja ikään kuin vanhahtavalta. Valkoinen pohja ja anktiivafontti yläotsikossa jotenkin korostavat vaikutelmaa.

Kallistuisin siis ehdottomasti kustantajan kannalle. Vasemman puoleinen kansi on seesteinen ja esteettinen. Otsikon fontti on tyylikäs. Se näyttää enemmän tämän hetken graafiselta estetiikalta. (Tosin olen huomannu, että esteettisyys on asia, josta ei vain saa aikaan konsensusta…) Siinä on tunnistettavia some-elementtejä. Tosin viittaus kirkkoon on oikeassa vahvempi. Papin sokeripala kuitenkin antaa ekslusiivisempaa viestiä, kuin mikä on tarpeen. Myös muiden työntekijäryhmien pitäisi viestiä. Tämä ymmärtääkseni myös kirjassa tulee esille.

Hyvältä näyttää!

Liked by 1 henkilö