Vinkit: Ketä seurata SnapChatissä

Snapchat on someviestipalvelu. Käyttäjä voi ottaa kuvia ja videota, sekä lähettää niitä rajatulle vastaanottajajoukolle. Otettuja kuvia tai videoita kutsutaan ”snäpeiksi”, ja käyttäjä voi määrittää ajan, kuinka kauan nämä viestit näkyvät vastaanottajan laitteessa. Määritetyn ajan jälkeen snapit poistetaan vastaanottajan laitteelta ja Snapchatin palvelimilta. Käyttäjä voi halutessaan tallentaa ottamansa kuvat ja videot omassa laitteessa olevaan galleriaan. Palvelu on erityisen suosittu teini-ikäisten joukossa. (Lähde: Wikipedia)

Palvelun erityispiirre on My Story -ominaisuus. Kyseessä on paikka, johon snäpit voidaan ohjata omille snäppi-kavereille 24 tunnin ajaksi. Snäpin lähettäjä näkee itse sen katsojamäärät tuon 24 tunnin aikana.

Nyt etsimme Somempi seurakunta -kirjan kartoistusta varten mielenkiintoisia seurattavia kyseisessä palvelussa. Keitä kannattaa seurata ja miksi? Itseään saa ehdottaa häpeilemättä :).

Ainakin Jouluradio (@jouluradio), Oulunkylän seurakunnan pastori Visa Viljamaa (@visapos) ja Tikkurilan seurakunnan pastori Satu Huttunen (@satuej) ovat saaneet jo ehdotuksia.

Pastori Arto Vallivirta (@revarto)

Messukylän srk:n nuoret (@menuoret)

Nuorisotyönohjaaja Mikko Lehtovaara, Nokian srk  (@gimmikki)

Tutkija Ville Mäkipelto (@Viljamiz)