Kiitos ystävät – painokone laulaa

Somempi seurakunta – sosiaalisen median opas (Kirjapaja 2016) on lähtenyt painoon. Kustantaja päätti, että oikea ajankohta kirjalle on saattaa se maailmaan uuden vuoden kunniaksi, heti tammikuun alussa. Alkuperäinen suunnitelma oli joulukuussa, mutta ehkä somekirjan ilmestyminen sopii hyvin juuri alkuvuoteen. Uusi vuosi, uudet kujeet.

Hyvät ystävät, kommentaattorit, haastatellut, kyselyyn vastanneet, somettajat, peukuttajat, kustantaja ja kaikki kannustajat ja kriitikot: kirja on siis purkissa ja ilman teitä siitä ei olisi tullut niin mielenkiintoinen kuin se nyt on.

Havaitsimme käytännössä, miten joukkoistamalla saa aikaan hyvää jälkeä. Moni innostava ajatus on aivan muualta lähtöisin kuin meidän kirjoittajan aivoittelusta. Kiitos Teille! Kiitos myös Kunnallisneuvos C.V. Åkerlundin säätiölle taloudellisesta tuesta. Se salli kunnollisen paneutumisen kirjoittamiseen.

Somempi seurakunta -kirjan julkistamistilaisuus pidetään 12.1. Jyväskylän Paviljongissa, jossa järjestetään Kirkon kasvatuksen päivät. Tervetuloa lämpimästi sinne!

Kirjaa voi ennakkotilata tästä osoitteesta. Kun laitat tilaustietoihin koodin SOME, kirjan saa 22 euron ennakkotilaushintaan

Niin ja se kansiasia. Pääsitte sanomaan siihenkin asiantuntevan sananne. Kiitos monista hyvistä kommenteista.

Kantta jonkin verran vielä tuunattiin ja lopullinen versio on nähtävissä tämä postauksen kuvassa. Meistä tekijöistä Tomi Kujansuun työ näyttää hyvältä.

Vielä kerran: kiitos!

Somempi seurakunta on omempi seurakunta.

Ville Kormilainen, Jan Ahonen, Johannes Ijäs