H-hetki käsillä Jyväskylässä

V__3318Sohjo tukkii mutta some kukkii. Taivas muistaa varsinkin eteläistä Suomea tänään lumella. Lumentulo ei tuki kuitenkaan sosiaalisen median reittejä eikä tee muutosta siihen, että tänään julkaistaan kirja Somempi seurakunta – sosiaalisen median opas (Kirjapaja 2016). Kyseessä on, ei enempää eikä vähempää, ensimmäinen erityisesti seurakunnille tarkoitettu sosiaalisen median opas.

Opusta on Jyväskylässä Kirkon kasvatuksen päivillä esittelemässä yksi sen kirjoittajista, tuottaja, mediapastori Jan Ahonen.

Hän on Jyväskylän Paviljongissa äänessä tänään 12.1. kello 14.35, joten kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa tai -menoa paikan päälle.

Kirjan muut kirjoittajat ovat viestinnän monitoimiveijari Ville Kormilainen ja toimittaja Johannes Ijäs. Ville Kormilainen vetää tänä vuonna kaikille halukkaille päivän mittaisia Somempi seurakunta -koulutustilaisuuksia. Lue koulutuksesta tietoja enemmän tästä linkistä.

Vielä kerran, lämmin kiitos kaikille kirjan tekoon monin eri tavoin osallistuneille!

Ville, Jan ja Johannes