Video: Tampereen Nojatuolikirkkoon tutustumassa

Somempi seurakunta vieraili lokakuussa Nojatuolikirkossa Linnainmaan seurakuntakeskuksessa Tampereella. Tässä messussa moni asian on mietitty uusiksi.

Pastori Jussi Laine ja kanttori Sanna Ketola-Laine kertovat matkasta ideasta toteutukseen. Samainen kaksikko on aiemmin suunnitellut ja toteuttanut muun muassa Tesoman Tangomessun.

Yksi kommentti artikkeliin ”Video: Tampereen Nojatuolikirkkoon tutustumassa

1. Siunattua jatkoa ja rikasta taivaallista armoa ja Jumalan rakkauta ja iloa jonka Herra tahtoo antaa meille joka aamu ja rauhan ,joka on kiitos aihe ja ihme ja tuo meille voiton rauhattoman ajan keskellä ja eikö me seuratakin Jeesusta uskon kautta näin elävä vesi kumpuaa meidänkin sisäpuolella ja olemme ihanan elämän siunaksessa,kiitos ja siunausta keijo södertälje

Tykkää

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )