Somempi seurakunta-koulutukset

Somempi seurakunta

Somempi seurakunta -kirja noteerattiin ilmestyessään isosti Markkinointi ja mainonta -lehden verkkosivuilla sekä esimerkiksi Seurakuntalaisessa. Isoin kirjan huomioinut media oli Helsingin Sanomat.

Itse olen sosiaalisen median moniosaaja, viestintäalan yrittäjä, kirkkoherran poika ja konsultti Tekir Oy:ssä. Tänä keväänä haluan kouluttaa mahdollisimman monesta seurakunnasta someosaajan.

Päivän mittainen Somempi seurakunta – koulutus on hyvä aloituspaketti. Päivän aikana käymme läpi yleisimmän somekanavat (Facebook, blogit, Twitter, Instagram, WhatsApp, SnapChat, Linkedin) nimenomaan sisältöjen näkökulmasta. Ja tietysti terveesti kyseenalaistaen Miksi seurakunnan pitäisi olla somessa ja missä somessa? Vastaan tietenkin näihin kysymyksiin koulutuksen aikana. Kysy tarjousta päivän mittaisesta koulutuksesta.

Päivän mittainen koulutus on hyvä startti somemaailmaan. Koulutus sopii erityisesti tilanteisiin, jossa seurakunnan sosiaalisen median kanavat hyötyisivät uudenlaisesta sisältöajattelusta.

Koulutuspäivään sisältyy muun muassa seuraavat teemat:

• Miten tehdään sisällökkäämpää somea
  • Miksi seurakunnan pitää olla somessa?
  • Mitä somekanavia kannattaa ottaa käyttää
  • Mikä on valokuvan voima ja videon merkitys
  • Miten sometuotanto resursoidaan
  • Koulutuspäivä pitää sisällään runsaasti käytännön esimerkkejä inspiroivamman sisällön tuottamiseen

Korostan vielä, että pääosa päivän materiaalista ja sisällöistä perustuu omiin kokemuksiini ja omiin onnistumisiin sosiaalisen median maailmassa. En siis etsi korkealentoisia ja testaamattomia sovellutuksia muualta maailmasta, vaan tuon pöytään sometarinoita, jotka todistetusti toimivat!

Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä. Järjestän myös räätälöityjä koulutuksia toiveiden mukaan. Voit ottaa yhteyttä allaolevien yhteystietojen kautta.

Ville Kormilainen
Someguru