Mikä Somempi seurakunta?

Somempi seurakunta on käytännöllinen, hauska ja ilmava reittiopas sosiaalisen median maailmaan. Se on laadittu rohkaisuksi epäilijöille, kannustukseksi vasta-­alkajille ja innostajaksi pidemmälle ehtineille. Kirja perustuu vahvaan viestinnän osaamiseen ja seurakuntaelämän realiteettien tuntemiseen.

Projektimme on saanut Kunnallisneuvos C.V. Åkerlundin säätiön tukea.

Somesta on tullut jokapäiväistä leipää, mutta miten sen jaamme? Miten rakennetaan avoin ja aktiivinen sosiaalisen median työtapa seurakuntiin? Miten siirrytään pelkästä tiedottamisesta luontevaan läsnäoloon? Somempi seurakunta jakaa parhaat vinkit ja rohkaisee omiin oivalluksiin.

Kirjan kustantaa Kirjapaja Oy ja se ilmestyy loppuvuodesta 2015.

Tekijät:

Ville Kormilainen
Viestinnän, journalismin ja sosiaalisen median huippuammattilainen, kouluttaja. Ideoiden ja yrittämisen Tonava, joka on perehtynyt seurakunnan jäsenyyteen ja kirkkosuhteitten kirjoon. Yrittäjä ja viestintäkonsultti Tekir Oy:ssä. Aikaisemmat julkaisut Saiturin markkinointikirja (2013) ja syksyllä 2015 Startup-kirja.

Jan Ahonen
Jouluradiosta tuttu tuottaja, mediapastori ja some­aktiivi. Laaja-
alainen viestijä ja sosiaaliohjaaja, joka on kehittänyt seurakunnallista toimintaa ja uudenlaisia kohtaamisen tapoja. Espoo.

Johannes Ijäs
Kotimaa­-lehden uutispäällikkö ja Twitter­-kotiutuja. Netti­- ja radioaktiivinen uutismies ja uuden löytäjä, joka janoaa kaivaa kiinnostavimmat puheenaiheet kaikkien jaettaviksi. Espoo.